Grupa Bebe

_____________________________________________________________________________________________________________________
          Orice parinte doreste tot ce este mai bun pentru copilul sau, noi stim acest lucru si dorim prin metodele, materialele si echipa noastra de oameni calificati sa-i ajutam pe piticii dumneavoastra sa perceapa Gradinita “Tom si Jerry” ca pe o a doua casa.
          Ce reprezinta doamna educatoare pentru bebelusul dumneavoastra ?
          Este o mama calificata care trebuie sa vegheze la cresterea si educarea copiilor. Ea intruchipeaza alternativ doua chipuri bine definite: chipul mamei si chipul educatoarei. Blandetea, intelegerea, rabdarea si dragostea cu care o mama se apleaca asupra copiilor sunt sentimentele care le caracterizeaza pe toate educatoarele din gradinita noastra. Piticii gradinitei noastre beneficiaza de dragoste materna, de protectie, de educatie de inalta calitate de cand acestia fac primii pasi in cadrul grupei “BEBE” ( 1 an si 10 luni – 3 ani) pana la finalizarea grupei pregatitoare cand sunt apti pentru a pasi pragul scolii.
 
          Activitatile libere, oraganizate in cadrul gradinitei, dau copiilor impresia unei familii numeroase cu multi frati si surori care- si impart sau disputa jucariile intre ei, care alearga, rad si uneori se imbrancesc, plang ... si atunci vin iute la mama lor de la gradinita, cerandu-i ajutorul, plin de incredere si dragoste.

          Atunci cand copiii dumneavoastra se desprind de mana mamei, copilul apuca mana educatoarei. Pentru fiecare copil educatoarea devine “mama” in noul sau univers.
          Pasii sunt marunti dar siguri. Treptat, lacrimile se transforma in zambete timide iar la sfarsitul unei zile in care nu au mai fost lacrimi ci doar zambete, copilul a mai facut “un pas”. Educatoarea se oglideste zilnic in ochii copiilor. Ea este “mama” care alina durerea si sterge raurile de lacrimi si “prietena” de care cei mici au atata nevoie.
          In cadrul grupei “BEBE” copiilor dumneavoastra le sunt permise: pampersul, biberonul si formula de lapte.
          Copiii dumneavoastra vor fi ingrijiti cu multa atentie si afectiune.

Tarif: 800 Ron
          Nu include : formula lapte, pampers si biberon.
Programul: 7:30 – 17:30
_____________________________________________________________________________________________________________________
Va asteptam cu drag