OFERTA CONTRIBUTII LUNARE
AN SCOLAR 2017-2018
Gradinita si Afterschool

Incepand cu 1 februarie 2018, tarifele de mai jos se majoreaza cu 100 lei !

- A     7.30-12.30 program scurt cu mic dejun, fara masa de pranz - 440 lei
Mic dejun; gustare de fructe/limonada; engleza nivel mediu; rechizite/jucarii, alte materiale pe durata intregului an scolar, cu exceptia caietelor si cartilor speciale. Valoarea unei absesnte este 4 lei si se scad numai dupa cumularea unui numar de 5 absente consecutive. Zilele de sarbatori legale conform legii, nu se considera absente.
- B     7.30-13.00 program scurt cu mic dejun si masa de pranz - 520 lei
Mic dejun; gustare de fructe/limonada; pranz (doua feluri principale + desert); engleza nivel mediu; rechizite, jucarii, alte materiale pe durata intregului an scolar, cu exceptia caietelor si cartilor speciale. Valoarea unei absesnte este 6 lei si se scad numai dupa cumularea unui numar de 5 absente consecutive. Zilele de sarbatori legale conform legii, nu se considera absente.
- C     7.30-12.30 programul scurt fara mic dejun si fara masa de pranz - 400 lei
Gustarea de fructe/limonada de la ora 10, engleza mediu, materialele de unica folosinta, materialele didactice, rechizite, jucarii pe intreaga durata a anului scolar cu exceptia caietelor si cartilor speciale. Tariful este fix si se achita in totalitate indiferent de numarul de absente.
- D     7.30-17.30 program lung complet - 700 lei
Mic dejun; gustare de fructe/limonada; pranz (doua feluri principale + desert); gustare; engleza nivel mediu; rechizite, jucarii, alte materiale pe durata intregului an scolar, cu exceptia caietelor si cartilor speciale, jocuri motrice 3 sedinte pe luna. Valoarea unei absesnte este 8 lei si se scad numai dupa cumularea unui numar de 5 absente consecutive. Zilele de sarbatori legale conform legii, nu se considera absente.
- E     8.30-17.30 pogramul lung fara mic dejun - 660 lei
Gustarea de fructe /limoda, pranzul(felul1+felul2+desert), gustarea de la ora 16, engleza mediu, materialele de unica folosinta, materialele didactice, rechizite, jucarii pe intreaga durata a anului scolar, cu exceptia caietelor si cartilor speciale, jocuri motrice 3 sedinte pe luna.
- F     7.30-17.30 program bebe lung complet - 680 lei
Mic dejun; gustare de fructe/limonada; pranz (doua feluri principale + desert); gustare; rechizite/jucarii pe durata intregului an scolar, cu exceptia caietelor si cartilor speciale; jocuri motrice 3 sedinte pe luna. Pampersul ,servetelele de unica folosinta, tetina, biberonul si formula de lapte vor fi aduse de dumneavoastra. Grupa va avea un numar de 10-15 copii care vor fi ingrijiti de o educatoare si de asistenta medicala. Valoarea unei absente este 8 lei si se scad numai dupa cumularea unui numar de 5 absente consecutive. Zilele de sarbatori legale conform legii, nu se considera absente.

Alte reduceri si promotii:
 • Incepand cu data de 1.06.2017 declansam campania “Vino cu prietenul la gradinita”, astfel ca pentru prescolarii care mai aduc un prieten, se ofera discount 10% la tariful aferent tipului de program ales. De reducere beneficiaza ambii prieteni pana la data de 30.06.2018 daca indeplinesc conditiile de continuitate de minim 6 luni. Inscrierile in cadrul acestei campanii se efectueaza pana la data de 30.06.2017.
 • In cazul copiilor proveniti din aceeasi familie (frati, surori) se ofera o reducere de 50% pentru unul dintre programele alese (cel cu tariful cel mai mic). Contributia pentru tariful redus ramane fixa pe toata durata anului scolar (nu se scad absente).
 • Pentru plata in avans pe 4 luni se ofera discount 5%.
 • Gradinita particulara Tom si Jerry Galati ofera toate conditiile pentru desfasurarea activitatii de after school astfel:

  - 1     Program de la ora 12.30-16.00
  17 lei / zi / elev tariful gradinitei care contine cazarea si masa de pranz (felul1 + felul2 + desert).
  - 2     Program de la ora 12.30-17.30
  20 lei / zi / elev tariful gradinitei care contine cazarea si masa de pranz (felul1 + felul2 + desert) si gustare dupa amiaza.

  Daca se solicita invatator, tariful acestuia se adauga celor mentionate mai sus.

  Cursuri de limbi straine pentru scolari si prescolari

  NOU! Cursuri intensive de limba germana si limba engleza pentru prescolari si scolari! Pretul este de 12 lei / sedinta / copil iar numarul maxim de copii in grupa de studiu este de 4!!! Va asteptam!